Asiantuntevasti ja sujuvasti

Oulun Pohjola Sairaalan työntekijät tarjoavat asiakkaille laadukasta ja sujuvaa hoitoa – hymyn kera ja koko sydämellä.

Hoivamestarien tiimiesimies Marke Kinnunen

- Hoitopolkumme alkaa jo ennen kuin asiakas astelee sisälle Pohjola Sairaalaan. Selvitämme käytännön asiat etukäteen, jotta hoito olisi mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa. Asiakkaat kohtaamme aina hymyllä ja ilolla – koko hoitopolkumme alusta loppuun.

Kuvantamisen tiimiesimies Pirjo-Liisa Konttavaara

- Käytössämme on markkinoiden uusin kuvantamisteknologia ja uuden sairaalan mahtavat tilat. Voimme palvella asiakkaitamme asiantuntevasti, mutta samalla miellyttävästi. Esimerkiksi magneettikuvauslaitteemme putki on avara ja viihtyisä; siellä soi musiikki ja seinille sekä katolle heijastuu erilaisia luontokuvia.

Leikkaustiimin esimies Joni Karjalainen

- Tarjoamme asiakkaillemme aina parhainta mahdollista hoitoa. Jokainen leikkausprosessi on yksilöity vastaamaan asiakkaamme henkilökohtaisia tarpeita, jolloin saavutamme parhaimmat mahdolliset tulokset. Leikkaustiimimme kaikki jäsenet ovat alansa kokeneita huippuammattilaisia.

Teksti: Markku Pulkkinen