27 huh 2017

Tervetuloa avoimien ovien päivään Oulun Pohjola Sairaalaan!

Tule tutustumaan uuden sairaalamme tiloihin, palveluihin ja henkilökuntaan perjantaina 12.5. klo 12-18 osoitteeseen Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu. Tarjolla kahvia ja pientä makeaa.

Ilmainen bussikuljetus kyyditsee sinut avoimiin oviin!

Mietitkö millä saapuisit Oulun Pohjola Sairaalan avajaisiin tai pelkäätkö kenties, ettei vapaata autopaikkaa löydy?  Koska sairaalalla on rajoitetusti pysäköintitilaa, järjestämme avoimiin oviin ilmaisen bussikuljetuksen.

- Lähdöt Äimäraution raviradan parkkipaikalta klo 14.30 ja 16.30

- Paluu sairaalalta takaisin Äimärautioon klo 16.00 ja 18.00.

Huomioithan, että bussissa on rajoitetusti tilaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Jos kuitenkin haluat tulla omalla autolla, suosittelemme kimppakyytejä varsinkin, jos tiedät että mukaan on tulossa useampi tuttu. Oulun keskustasta pääset myös kätevästi bussilla suoraan sairaalalle noin vartissa.

Ajanvaraus on jo auennut!

Oulun Pohjola Sairaala avaa ovensa virallisesti maanantaina 15.5. klo 8.00. Ajanvaraus on kuitenkin jo auki, joten varaa aikasi jo nyt!