9 maa 2017

Kuopion Pohjola Sairaala aloittaa työntekijöiden rekrytoinnin

Kuopion Leväsen kaupunginosaan elokuussa avattava Pohjola Sairaalan aloittaa maaliskuussa noin 20 työntekijän rekrytoimisen sekä ammatinharjoittajien, kuten lääkärien ja fysioterapeuttien, haun.

Kuopion Pohjola Sairaalan vetäjänä on helmikuussa aloittanut terveystieteiden kandidaatti Johanna Huhta. Huhta on aiemmin työskennellyt terveydenhuollossa yksityisellä puolella esimies- ja kehittämistehtävissä. Koulutukseltaan hän on sairaanhoitajataustainen terveystaloustieteilijä.

- Pohjola Sairaalan päämääränä on asiakkaan nopean hoitoon pääsyn takaaminen sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen. Terveydenhuollon ammattilaiselle nämä ovat erittäin inspiroivia tavoitteita, joten uskon, että rekrytointimme kiinnostaa laajasti ammattilaisia Kuopiossa ja lähialueilla, sanoo Huhta.

Valmistuessaan Kuopion uusi Pohjola Sairaala tarjoaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita kaikille Kuopion ympäristön asukkaille. Sairaalassa on myös päivystys, jonne voi tulla sekä nuhaisen lapsen kanssa että urheilutapaturman sattuessa. Sairaalan kuvantamislaitteet ja leikkaussalit edustavat uusinta teknologiaa. Yrityksille Pohjola Sairaala tarjoaa työterveyspalveluita uudenlaisella toimintamallilla.

Sairaalaan ovat tervetulleita kaikki henkilö- ja yritysasiakkaat. OP Vakuutuksen asiakkaiden asiointia helpottaa sairaalassa sijaitseva OP Vakuutuksen korvauspalvelu, jossa OP Vakuutuksen asiakkaat voivat hoitaa vakuutuskorvausasiat käyntinsä yhteydessä.

Rekrytointi-ilmoitus on osoitteessa http://www.pohjolasairaala.fi/tyopaikat

Lisätietoja:

Kuopion Pohjola Sairaalan yksikönpäällikkö Johanna Huhta

haastattelupyynnöt OP Ryhmän viestinnän kautta,  viestinta@op.fi, p. 050 523 9904