Vaativaa leukakirurgiaa ja perinteistä hammashoitoa Pohjola Sairaalasta

Pohjola Sairaala tarjoaa vaativaa leukakirurgiaa, implanttihoitoja ja purennan kuntoutusta Hammasklinikassa. 

Erikoishammaslääkärimme tekevät vaativia suu- ja leukakirurgisia sekä proteettisia toimenpiteitä. Palvelumme kattavat lisäksi perushammashoidon ja suuhygienistipalvelut. 

Moderni digitaalinen kuvantaminen on merkittävästi parantanut hammashoidon diagnostiikkaa ja potilasturvallisuutta. Olemme erikoistuneet hampaiden ja leukojen alueen sekä nenän sivuonteloiden röntgenkuvauksiin. Korkealaatuinen kuvantaminen yhdistettynä kliinikoiden vahvaan osaamiseen edesauttaa nopean diagnostiikan ja hoitopäätöksen tekemisessä. 

Meillä on pitkä kokemus hammaslääkärin pelosta kärsivien asiakkaiden hoidossa. Käytettävissä ovat kaikki keinot kivun ja pelon hoitoon niin hammashoidossa kuin kirurgisissa toimenpiteissä. Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan hänelle sopivin menetelmä hoidon ajaksi. Kivun ja pelon hoidossa saavutetaan molemminpuolinen hyöty: potilaan hyvinvointi ja hoidon sujuvuus. Pelkoa ja kipua voidaan lievittää suonensisäisellä lääkityksellä eli sedaatiolla tai vaihtoehtoisesti yleisanestesialla. 

Hammasklinikalla hoidetaan sekä vakuutusyhtiön ohjaamia, hammaslääkäreiden ja lääkäreiden lähettämiä että itse hoitoon hakeutuvia potilaita. Ajanvarauksen puhelinnumero on 020 728 0460.