Työterveyshuoltoa yrityksille

Pohjola Sairaala on rakentanut uudenlaisen tavan hoitaa työterveyshuoltoa. Toimintamallimme parantaa työterveyshuollon vaikuttavuutta ja sen erityinen painopiste on ennakoivassa työterveyshuollossa. Annamme palvelulle aina kiinteän hinnan, joten työterveyshuollon kustannusten arviointi on yrityksellesi helppoa.

Jos sairastut, ota ensin yhteys työterveyshuoltoon. Työterveyspalvelujen puhelinpalvelu 010 2578100 on avoinna arkisin klo 8 - 22 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 10 - 17. 

Kiinnostuitko?

Jos yrityksesi on kiinnostunut Pohjola Sairaalan työterveyshuollosta, lähetä yhteystietosi osoitteeseen hr-tarjooma@pohjola.fi

Ota käyttöön uusi Pohjola Työterveyden Viestintäkanava!

Pohjola Työterveyden Viestintäkanava helpottaa yrityksesi ja Pohjola Sairaalan välistä yhteydenpitoa. Palvelussa yrityksesi työntekijät voivat lähettää viestejä ja lomakkeita työterveystiimillemme sekä seurata terveydentilaansa. Kaikki asiointi tapahtuu suojatussa yhteydessä, ja palvelua voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta millä tahansa mobiililaitteella. Palvelun kustannukset sisältyvät työterveyden kiinteään vuosihintaan.

Huomioithan, että Pohjola Työterveyden Viestintäkanava ei korvaa extranet-palvelua.

Jos haluat palvelun yrityksesi työntekijöiden käyttöön, ole yhteydessä terveysmestariisi.