Pohjola Sairaala on Susijengin virallinen sairaala!

Koripallon EM-kisat pyörähtävät käyntiin 31.8. ja myös Pohjola Sairaala on mukana kisatunnelmissa koko sydämellä.

Susijengi luottaa Pohjola Sairaalan osaavaan henkilökuntaan. Joukkueen lääkärinä toimii nimittäin Helsingin sairaalassa työskentelevä liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja urheilulääkäri, Aleksi Kallioniemi.

- On ollut hienoa olla osa laumaa yli vuosikymmenen ajan, ja nähdä sinä aikana koko suomikoriksen uusi nousu sekä seurata yksittäisten pelaajien kasvua ja uraa. EM- ja MM-kisat ovat olleet hienoja kokemuksia. Tulevia kotikisoja odotan luonnollisesti innolla, Aleksi Kallioniemi kertoo.

Haasta Susijengin pelaajat virtuaalisessa taitokisassa!

Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden haastaa Susijengin tähtipelaajat virtuaalitaitokilpailussa! Kilpailu toteutetaan lisätyn todellisuuden (augmented reality) avulla ja osallistujat pääsevät virtuaaliparketille taitokisaan Susijengin Tuukka Kotin, Jamar Wilsonin tai Erik Murphyn kanssa. Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja lähteä kisaamaan Susijengin pelaajia vastaan? Osallistujille luvassa hienoja Susijengi-tuotepalkintoja!

Lauri Kottosen juontamat virtuaalitaitokilpailut järjestetään Helsingin Kansalaistorilla seuraavina päivinä:

• to 31.8. klo 16:15–16:45 ja 18:30–19:00
  • la 2.9. klo 16:15–16:45 ja 18:00–18:30
  • ma 4.9. klo 16:15–16:45 ja 18:30–19:00
  • ti 5.9. lo 16:15–16:45 ja 18:30–19.00

Laajennetut aukioloajat ottelupäivinä

Susijengin ottelut pelataan Hartwall Arenalla viitenä päivänä, 31.8, 2.9, 3.9, 5.9 ja 6.9, jolloin Helsingin sairaalamme palvelee otteluista mahdollisesti tulevia asiakkaita aina kello 23 saakka. Illan päivystävät lääkärit ovat paikalla sulkemiseen saakka.

Seuraa kisatunnelmia myös some-kanavissamme!

Susihuuma tulee näkymään myös sosiaalisen median kanavissamme vahvasti, joten viimeistään nyt kannattaa laittaa Pohjola Sairaalan Facebook ja Instagram seurantaan. Luvassa mielenkiintoista materiaalia ja huikeita kisoja, joita ei kannata missata! Seuraa myös kisa-hashtagiamme: #vauhdillaparemmaksi.

Teksti: Laura Ovaskainen