Hyvän mielen mestareita

Haluamme, että Pohjola Sairaala tunnetaan ennenkaikkea aivan erityisen osaavasta henkilökunnastaan. Hyvän mielen mestareina saamme työhömme potkua siitä, että pystymme auttamaan asiakasta nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä intohimossa meitä auttavat Pohjola Sairaalan huippumoderni tekniikka ja uudenlaiset toimintamallit. Olemme ylpeitä sairaaloistamme ja huipputiimeistämme, ja teemme työtämme koko sydämellä.

Haemme Helsingin Pohjola Sairaalaan

Työterveyshuollon erikoislääkäriä

Sinulle on tärkeää, että me työterveyshuollossa mahdollistamme omalla toiminnallamme työkykyisten päivien turvaamisen sekä henkilöasiakkaalle että asiakasorganisaatioille. Haluat olla mukana jatkuvan kehittämisen toiminnassa ja tottunut ottamaan vastuuta työterveystiimissä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Toimit ihmisläheisesti niin, että asiat saadaan yhdessä kuntoon vaikuttavasti ja sujuvasti. Olet myös valmis yhteistyöhön johdon, esimiesten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle työsuhteen modernin työympäristön kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti eri vakuutusratkaisuiden, osaavien erikoislääkäreiden ja samassa talossa tapahtuvien tutkimusten tukemana.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää toimintamallistamme. Hakemuksen voit täyttää 2.5. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostilla työterveyshuollon ylilääkäriltä Lisbeth Forsman-Grönholmilta, gsm 050 516 06 86 tai sähköposti lisbeth.forsman-gronholm@pohjolasairaala.fi.

Kuopion sairaalan haku on nyt päättynyt.  Kiitokset suuresta mielenkiinnostanne.