Hyvän mielen mestareita

Haluamme, että Pohjola Sairaala tunnetaan ennenkaikkea aivan erityisen osaavasta henkilökunnastaan. Hyvän mielen mestareina saamme työhömme potkua siitä, että pystymme auttamaan asiakasta nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä intohimossa meitä auttavat Pohjola Sairaalan huippumoderni tekniikka ja uudenlaiset toimintamallit. Olemme ylpeitä sairaaloistamme ja huipputiimeistämme, ja teemme työtämme koko sydämellä.

Haemme Turun Pohjola Sairaalaan

Turun sairaalan rekrytoinnit alkoivat ja etsimme terveydenhuollon ammattilaisia toukokuussa avattavaan sairaalaamme.

Pääset hakemaan työpaikkoja alla olevista linkeistä. Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen arkisin numerosta 050 3843 816 tai heidi.liikkanen@pohjolasairaala.fi. Hakemukset pyydämme lähettämään järjestelmän kautta, jonne pääset alla olevista tehtävänkuvista.

Hakuajat on jaettu joulukuun ajalle kahteen osaan ja ensimmäisenä haussa ovat

tiimiesimiehet 1.-18.12.2017

Seuraavaksi haemme ajalla 18.12.2017 - 2.1.2018

  • hoivamestareita
  • laboratoriohoitaja
  • magneetti- ja röntgenhoitajia
  • sairaanhoitajia leikkausosastolle
  • välinehuoltaja

Näihin tulevat linkit heti hakuajan alkaessa tälle sivustolle.

Työterveyshuollon ammattilaisia haemme keväällä 2018.

Ammatinharjoittajiksi etsimme yleis- ja erikoislääkäreitä sekä fysioterapeutteja. Ammatinharjoittajat voivat lähettää hakemukset suoraan sähköpostilla yksikönpäällikkö Heidi Liikkaselle, heidi.liikkanen@pohjolasairaala.fi.

Haemme Kuopion Pohjola Sairaalaan

Etsimme Kuopion yksikköön toimintamme ja aukioloaikojemme laajentuessa tapaturma- ja yleislääkäripäivystykseen ammatinharjoittajiksi lääkäreitä. Lisäksi tarvitsemme rinkiimme vastaanottoa pitämään lastenlääkäriä, sisätautilääkäriä, neurologia ja psykiatria.

Tule työskentelemään kanssamme Pohjola Sairaalaan. Lisätietoja saat olemalla yhteydessä yksikönpäällikkö Johanna Huhtaan puh 050 582 5061 tai sähköpostilla johanna.huhta@pohjolasairaala.fi.

Jätä avoin hakemus!

Mikäli tunnistat itsessäsi hyvän mielen mestarin, kuulemme sinusta mielellämme. Lue lisää eri tehtävistä ja lähetä meille avoin hakemus: