Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala aloitti toimintansa ortopediaan keskittyneenä yksityissairaalana Helsingissä vuonna 2013. Tänä päivänä Pohjola Sairaala on ortopedisestä päiväkirurgiasta kasvanut rohkeasti terveyden ja hyvinvoinnin täysimittaiseksi toimijaksi. Palvelumme kattavat jo lääkäripalvelut yleislääkäreistä erikoislääkäreihin, digitaalisen neuvontaan ja kattaviin työterveyden palveluihin

Haluamme hoitaa sinut kuntoon mahdollisimman nopeasti, olipa kyse tapaturmasta tai sairaudesta. Tapaturmapäivystyksemme on avoinna joka päivä, ja arkisin meillä toimii usean alan erikoislääkäreitä. 

Saat meiltä saman katon alta erikoislääkäripalvelut, kuvantamisen ja kuntoutuksen. Hoidamme sinut kuntoon maan parhaiden asiantuntijoiden – huippulääkäreiden ja sairaanhoitajien – voimin. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme varmistavat, että tervehtymisesi edistyy vauhdilla sairaalasta pääsyn jälkeenkin. Hoivamestarit ovat tukenasi hoitopolkusi varrella ja he vastaavat kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi Pohjola Sairaalassa. Hoidamme sinua mestarin ottein ja koko sydämellä. 

Pohjola Sairaalan omistaa OP Vakuutus Oy.

Lue korvausasioista

OP Vakuutuksen asiakkaiden korvauskäsittely hoituu lääkärikäynnin yhteydessä.

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää Pohjola Sairaalan palveluista? Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tästä osiosta.

Palaute

Ajatuksesi ovat meille tärkeitä. Valitse itsellesi luontevin tapa ottaa meihin yhteyttä.