Joni Hyttinen

Työmestari

Työskentelen Kuopion Pohjola Sairaalassa työmestarina ammatillisen kuntoutuksen tehtävissä, sekä työelämään palaamisen asiantuntijana.

Mikä on työurasi mieleenpainuvin hetki?

Työuran mieleenpainuvimpia hetkiä ovat asiakkaat, jotka ovat saaneet kanssani hyvän asiakkuuskokemuksen ja tulevat kiittämään siitä erikseen. Minulla on monia tällaisia hetkiä työhistoriani varrelta, ja aion kerätä näitä muistoja vielä lisää.

Mitä kollegasi eivät tiedä sinusta?

Yllätyksenä kollegoilleni voi tulla harrastushistoriani. Harrastin aikoinani viiden vuoden ajan historiallista miekkailua lukeutuen harrasteen Itä-Suomen mestareihin.

Työkokemus ja koulutus

Ennen nykyistä työtäni työskentelin julkisella sektorilla Pohjois-Savon TE-toimistolla erityistä tukea tarvitsevien asiakaskohderyhmien kanssa. Opintojeni ohella tein vuosikausia erilaisia työpätkiä useissa eri yrityksissä. Tänä aikana keräsin laajan näkemyksen ja kokemuksen erilaisista ammattialoista, muun muassa asiakaspalvelusta, rakennusalalta sekä opetus- ja koulutustehtävistä.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Opintojeni pääaine oli sosiologia ja suuntauduin erityisesti suomalaisen työelämän kimurantteihin kysymyksiin. Olen kiinnostunut työelämän murroksista ja muutoksista.