22 tou 2014

Omasairaalaan hammaslääkäriasema

Implanttihoitoihin ja purennan kuntoutukseen erikoistunut Q medical avaa hammaslääkäriaseman Omasairaalan kolmanteen kerrokseen.  Kasvovammojen hoito Omasairaalassa täydentää hyvin ortopedisen traumasairaalan toimintaa.

Q medicalin erikoishammaslääkärit tekevät Omasairaalassa suu- ja leukakirurgisia sekä proteettisia toimenpiteitä. Heidän lisäkseen vastaanottoa pitää kaksi suuhygienistiä. Ennen kesää on tarkoitus aloittaa myös yleishammaslääkäritoiminta. Omasairaalan toimipisteessä tehdään lisäksi kasvojen sekä leukojen alueen röntgenkuvauksia.

Kaikkiaan Q medicalin tiimiin kuuluu 10 erikoishammaslääkäriä, yksi yleishammaslääkäri ja yhteensä 13 hammashoitajaa, suuhygienistiä ja asiakaspalvelun ammattilaista. Sen omassa Q Tec -hammaslaboratoriossa työskentelee 8 henkilöä.

”Erilaiset hammasvammat ja kasvomurtumat tapaturmien yhteydessä ovat yleisiä ja siksi niiden hoito Omasairaalassa on erittäin perusteltua”, kertoo Omasairaalan toimitusjohtaja Harri Aho.  ”Hammasklinikan toimintaperiaate on sama kuin Omasairaalan: nopea hoitoon pääsy ja osaava hoitoketju, jossa potilas saa yhdestä paikasta kaikki tarvittavat palvelut.”

Nopeaa hoitoon pääsyä tukee Q medicalin Pohjola Vakuutuksen kanssa solmima kumppanuussopimus.  Kun vakuutusprosessi nopeutuu, voidaan hoitotulokseltakin odottaa enemmän. Q medical haluaa kehittää yhteistyötä Omasairaalan kanssa hammas- ja kasvovammojen hoidossa.

”Hammasvammojen hoito vaatii hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi usean erikoisalan osaamista ja kolmiulotteista kuvantamista”, kertoo Q medicalin vastaava lääkäri Antero Salo. ”Tavoitteenamme on saada potilaille nopeasti diagnoosi ja tarvittava hoito. Tämä takaa usein myös parhaan mahdollisen hoitotuloksen. ”

Hammaslääkäritoiminnan lisäksi Q medicalilla on palveluksessaan korva-, nenä- ja kurkkutautien ja allergologian erikoislääkäri, joka aloittaa myös vastaanoton Omasairaalassa. Hän keskittyy hoitamaan lähinnä sivuonteloiden sairauksia sekä uniapneaa.

Q medicalin hammaslääkäriasemalla hoidetaan sekä vakuutusyhtiön ohjaamia, hammaslääkäreiden ja lääkäreiden lähettämiä että itse hoitoon hakeutuvia potilaita.

Lisätiedot:

Harri Aho, toimitusjohtaja, Omasairaala Oy, 0400 783 777

Auli Linnala, Q medical, puh. 040 828 7669, auli.linnala@qmedical.fi         

 

Omasairaala on Helsingissä sijaitseva tuki- ja liikuntaelinten vammojen ja sairauksien hoitoon erikoistunut yksityinen päiväkirurginen sairaala, jonka omistaa Pohjola Vakuutus Oy.

www.omasairaala.fi