19 maa 2015

Omasairaalalle Vuoden palveluteko -palkinto

Finnish Service Alliance (FSA) myönsi eilen Omasairaalalle Vuoden palveluteko -palkinnon. FSA on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää suomalaista palvelututkimusta ja lisätä sen soveltamismahdollisuuksia yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.

Vuoden palveluteko -kilpailun voittajaehdotukset tulivat laajalta yleisöltä joulu-helmikuun aikana. Palkitut valitsi FSA:n johtoryhmä.

Perusteluissa todettiin, että Omasairaalan palvelukonseptissa on mietitty, miten tarjotaan parempia asiakaskokemuksia ja saavutetaan tuloksia yhdistäen vakuutusyhtiön ja lääkäriaseman palvelut ja intressit. Konsepti on myös hyvä esimerkki siilojen poistamisesta ja tehokkaasti toimivasta palvelusta. Hoitopolku on optimoitu mahdollisimman nopeaksi, mikä näkyy sairaslomapäivien huimana vähentymisenä.

”Olemme erittäin iloisia tästä huomionosoituksesta”, kertoo palkintoa vastaanottamassa ollut Omasairaalan ylilääkäri Markus Torkki. ”Toimintamme keskiössä on ihminen, joka halutaan saattaa terveeksi mahdollisimman nopeasti. Tämä on ideologiamme hoitoketjun lyhentämisessä; se on asiakkaan edun mukaista ja nopeuttaa toipumista.”

Lue lisää: http://www.servicealliance.fi/tervetuloa/uutiset-ja-tapahtumat/