12 mar 2015

Omasairaalan Silmäklinikka on avattu

Omasairaala on laajentanut toimintaansa silmätauteihin ja avannut Silmäklinikan, josta saa kaikki silmätautien erikoisalaan kuuluvat vastaanottopalvelut ja tutkimukset sekä kaihileikkaukset.

Omasairaalan Silmäklinikalla on kokeneiden silmätautien erikoislääkäreiden ja sairaalaoptikkojen vastaanottojen lisäksi nykyaikainen silmätutkimuslaboratorio. Optikkomme ja silmälääkärimme tekevät näöntarkastuksia, silmien terveystarkastuksia ja työnäköarvioita. Ammattiautoilijoille ja ammattiurheilijoille olemme räätälöineet omat, täydelliset näöntarkastukset. Silmäklinikalta saat avun myös hoitoa ja seurantaa vaativiin silmäsairauksiin, kuten glaukoomaan tai silmänpohjan ikärappeumaan. Teemme myös kaihileikkauksia. 

Silmäklinikka palvelee niin vakuutus-, yksityis- kuin työterveyshuollon asiakkaita. Silmälääkärin ja optometristin vastaanotot sekä leikkaukset aloitetaan marraskuussa.

”Silmien terveydestä huolehtiminen kannattaa, sillä hyvä näkökyky on tärkeä osa hyvää ja täysipainoista elämää”, kertoo Omasairaalan toimitusjohtaja Harri Aho. ”Omasairaalan toimintaperiaatteen mukaisesti myös Silmäklinikan asiakkaille tarjoamme nopean hoitoon pääsyn, korkealaatuisen hoidon sekä vertaansa vailla olevan asiakaskokemuksen”.

Omasairaala on Pohjola Vakuutus Oy:n omistama yksityissairaala, joka toimii tällä hetkellä Helsingissä. Sairaala laajentaa toimintaansa Tampereelle ja Ouluun vuonna 2016, Kuopioon ja Turkuun vuonna 2017. Uusien sairaaloiden avautuessa silmätaudit ovat mukana heti käynnistymisestä lähtien. Tampereen sairaalan avautuessa Omasairaalan nimi muuttuu Pohjola Terveys Oy:ksi.

 

Lisätietoja:

Harri Aho
toimitusjohtaja
Omasairaala Oy
Puh. 0400 783 777
harri.aho@omasairaala.fi