26 tam 2017

Pohjola Terveyden uusi operatiivinen johtaja aloittaa 26.1.2017 alkaen

Jan Långbacka aloittaa Pohjola Terveys Oy:n vt. operatiivisena johtajana 26.1.2017 alkaen ja hän siirtyy täysipäiväisesti tehtävään asteittain. Hän vastaa Pohjola Terveyden operatiivisesta johtamisesta.

Janilla on monipuolinen työkokemus liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tehtävistä useilla eri palvelualoilla ja vankkaa näyttöä hyvien tulosten aikaansaamisessa. Hän siirtyy Pohjola Terveyteen Babcock Scandinavian Airambulance:ta, jossa hän on toiminut Chief Operating Officer -tehtävässä. Sitä ennen Jan on työskennellyt mm. Suomen Terveystalo Oy:ssä työterveysalueen palvelujohtajana, Proffice Finlandin toimitusjohtajana ja GE Capital Solutionsilla useassa eri tehtävässä.

Jan Långbacka raportoi OPn vahinkovakuutussegmentistä sekä terveyden ja hyvinvoinnin liiketoiminta-alueesta vastaavalle Olli Lehtilälle. OPn terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat osa vahinkovakuutusliiketoimintaa ja tavoitteena on rakentaa terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta oma liiketoiminta-alueensa.

Terveyden ja hyvinvoinnin liiketoiminta-alueen vetäjän rekrytointi on parhaillaan käynnissä ja se etenee suunnitellusti. Asiasta tiedotetaan erikseen, kun valinta on selvä.