Tampereen Pohjola Sairaala täytti vuoden

Tampereen Pohjola Sairaala täytti elokuussa vuoden. Ihmiset ovat löytäneet hyvin uuden sairaalan monipuoliset palvelut.

– Ortopedian erityisosaaminen ja siihen liittyvä päiväkirurgia on edelleen toimintamme ydin, mutta meiltä saa monen muunkin lääketieteen erikoisalan palvelut, yksikönpäällikkö Tiina Lassila kertoo.

Sairaalasta löytyvät ortopedian lisäksi ihotautilääkärin, yleislääkärin, neurologin, neurofysiologin, psykologin, fysiatrin sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotot. Lapsipotilaita palvelee kaksi lastenlääkäriä.

– Työterveyshuolto on myös keskeinen osa toimintaamme. Tarjoamme yrityksille kattavat työterveyshuollon palvelut kiinteään hintaan. Panostamme erityisesti työkyvyttömyyden ennalta ehkäisemiseen.

Lyhyt ketju parantaa hoitotulosta

– Ihmiset arvostavat erityisesti nopeaa hoitoketjuamme. Tapaturmavammojen ja muidenkin vaivojen hoito alkaa välittömästi, kun kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta, Lassila painottaa.

Ensimmäisellä lääkärikäynnillä vamma voidaan jo röntgen- tai magneettikuvata ja tarpeen vaatiessa sopia leikkausaikakin. Nopea hoidon aloittaminen parantaa hoidon lopputulosta.

Pohjola Sairaalan tapaturmapäivystys ja kuvantamispalvelut ovat avoinna arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 10–17, joten hoitoon pääsyä ei tarvitse odotella seuraavaan päivään.

Hoitoketjuun kuuluvat myös ammattitaitoiset fysioterapeutit, jotka ohjaavat kuntoutusta.

– Hoidamme ihmisen hyvin ja ystävällisesti alusta loppuun, Lassila lupaa.

Hoidosta tekee miellyttävän osaltaan myös se, että Pohjola Sairaalan kuvantamislaitteet ovat tekniikaltaan ja mukavuudeltaan huippuluokkaa.

– Pyrimme tekemään kuvantamishetkestä asiakkaalle mahdollisimman miellyttävän. Esimerkiksi magneettikuvalaitteen putki on normaalia laajempi, jolloin laitteessa on mukavampi olla. Tilan valaistusta voi muuttaa ja kuulokkeisiin saa mielimusiikkiaan.

Palvelua täydellä sydämellä

– Ystävällinen palvelumme on saanut paljon kiitosta. Kuljemme asiakkaiden mukana koko hoidon ajan ja palvelemme heitä täydellä sydämellä. Jatkohoidostakaan ei tarvitse huolehtia, sillä annamme siihen selvät ohjeet ja varaamme ajat kontrollikäynteihin, Lassila lupaa.

Asiakkaat saapuvat Tampereen Pohjola Sairaalaan Pirkanmaan lisäksi Satakunnasta, Pohjanmaalta ja Kanta-Hämeestä.

Pohjola Sairaala sijaitsee Tammerkosken rannalla, vanhassa Tampellan talossa. Puuvillatehtaan kauniit tiiliseinät kätkevätkin nykyään sisäänsä modernin sairaalan, johon toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi.

Varaa aika Tampereelle

Teksti: Markku Pulkkinen


Lue lisää