Tervetuloa Kuopion Pohjola Sairaalaan!

Kaiken ytimessä on asiakkaan henkilökohtainen hoitopolku. Kokonaisvaltainen hoito alkaa heti ajanvarauksesta.

– Meille kaikki ovat tervetulleita, oli vakuutusta tai ei. Hoidamme monen eri vakuutusyhtiön asiakkaita, kertoo Kuopion Pohjola Sairaalan yksikönpäällikkö Johanna Huhta.

Uusi sairaala moderneine leikkaussaleineen, kuvantamislaitteineen ja palveluineen avautui elokuussa 2017 ja on valmis palvelemaan asiakkaita. Kuopion Pohjola Sairaalassa työskentelee jo 50 lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista.

– Koko henkilökuntamme, hoivamestarit, sairaanhoitajat, lääkärit ja fysioterapeutit, palvelevat asiakkaitamme ystävällisesti, ammattitaitoisesti ja koko sydämellä, yksikönpäällikkö Johanna Huhta kertoo.

Sairaala onkin saanut palvelukseensa monen eri alan huippuammattilaisia. Sairaala tarjoaa esimerkiksi laadukkaat ortopedian palvelut.

– Meillä on aloittanut viisi kokenutta ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriä sekä yksi käsikirurgian erikoislääkäri. Pystymme hoitamaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja vammoja laaja-alaisesti aina diagnosoinnista kuntouttamiseen asti. Esimerkiksi haastavat polvileikkaukset ja lasten ortopedia ovat sairaalassamme hyvin korkealla tasolla, Huhta iloitsee.

Asiakkaan ei myöskään tarvitse odotella hoitoon pääsyä. Tapaturmapäivystys ja kuvantamispalvelut, esimerkiksi magneettitutkimukset, ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös yleislääketieteen, korva-, nenä ja kurkkutautien, ihotautien, fysiatrian ja työterveyshuollon palvelut.

Sujuvasti hoitopolulla

Sairaala sijaitsee Leväsentien ja Tasavallankadun risteyksen tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Uudet tilat on suunniteltu vastaamaan vaativia tarpeita kotoisaa tunnelmaa unohtamatta.

– Ihmisestä huolehditaan kokonaisvaltaisesti ajanvarauksesta kuntoutukseen saakka, Huhta kertoo.

OP Vakuutuksen terveysvakuutus- ja tapaturmavakuutusasiakkaana myös korvauspalvelu sujuu paikan päällä vaivattomasti. Nopeimmillaan korvauspäätöksen saa jo ennen lääkärikäyntiä.

Vaikka Pohjola Sairaalan ja OP Vakuutuksen yhteistyö on saumatonta, eivät asiakkaan potilastiedot koskaan siirry sairaalalta OPn liiketoimintayksiköihin.

– Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme ihmisen henkilökohtaista hoitopolkua. Me rakennamme siitä sujuvan.

OSOITE: Leväsentie 1, 70700 Kuopio

AVOINNA: arkisin klo 8–18, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 11–17

AJANVARAUS: puh. 010 2578 100 sairaalan aukioloaikoina tai https://ajanvaraus.pohjolasairaala.fi/

Teksti: Miika Kaukinen, Kuva: Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen


Lue lisää