Koko sydämellä! Tervetuloa Pohjola Sairaalaan Turkuun

Pohjola Sairaalassa palvelemme asiakkaamme henkilökohtaista ja sujuvaa hoitopolkua. Kokonaisvaltainen hoito alkaa heti ajanvarauksesta.

Pohjola Sairaal haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman mukavan, tehokkaan ja inhimillisen hoitopolun.

– Ihmisestä huolehditaan kokonaisvaltaisesti ja koko sydämellä ajanvarauksesta kuntoutukseen saakka, yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen kertoo.

Turun uudet tilat ja huippuluokan teknologia on suunniteltu vastaamaan vaativia tarpeita kotoisaa tunnelmaa unohtamatta.

Laadukasta ja kattavaa palvelua

Uusi sairaala moderneine leikkaussaleineen, kuvantamislaitteineen ja palveluineen sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kupittaan rautatieaseman vieressä.

– Turussa meillä työskentelee noin 40 lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista, Liikkanen kertoo.

– Koko henkilökuntamme, hoivamestarit, leikkaussalisairaanhoitajat, röntgenhoitajat, lääkärit ja fysioterapeutit palvelevat asiakkaitamme ammattitaitoisesti.

Pohjola Sairaala onkin saanut palvelukseensa monen eri alan huippuammattilaisia ja tarjoaa esimerkiksi laadukkaat päiväkirurgian ja ortopedian palvelut.

– Meillä toimii kuusi kokenutta ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriä sekä yksi käsikirurgian erikoislääkäri. Kirurgimme hoitavat nivelkohtaisesti kaiken ikäisiä potilaita hyvin korkealla tasolla. Hoidamme tehokkaasti ja laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja vammoja aina diagnosoinnista kuntouttamiseen asti, Liikkanen iloitsee.

Hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Pohjola Sairaaloissa on noin 20 päivää keskimääräistä nopeampi hoitoketju. Tapaturmapäivystys ja kuvantaminen, esimerkiksi magneettitutkimukset, ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa yleislääketieteen, korva-, nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, ihotautien, fysiatrian ja työterveyshuollon palvelut.

Sujuvasti hoitopolulla

OP Vakuutuksen terveysvakuutus- ja tapaturmavakuutusasiakkaana myös korvauspalvelu sujuu paikan päällä vaivattomasti. Nopeimmillaan korvauspäätöksen saa jo ennen lääkärikäyntiä.

Vaikka Pohjola Sairaalan  ja OP Vakuutuksen yhteistyö on saumatonta, eivät asiakkaan potilastiedot koskaan siirry sairaalalta OPn liiketoimintayksiköihin ilman asiakkaan suostumusta tai lainsäännöstä.

– Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme ihmisen henkilökohtaista hoitopolkua. Me rakennamme siitä sujuvan.

Pohjola Sairaala Turussa

  • Osoite: Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku
  • Avoinna: arkisin klo 8–18, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 11–17
  • Ajanvaraus: puh. 010 2578 100 sairaalan aukioloaikoina tai www.pohjolaterveys.fi

Avajaiset 7.5.2018 ja avoimet ovet 3.5.2018 klo 12-18. Tilaisuudessa klo 16 puhujana Pekka Hyysalo. Tervetuloa tutustumaan palveluihin ja uusin tiloihin!

Teksti: Teksti: Miika Kaukinen, Kuvat: Suvi-Tuuli Kankaanpää


Lue lisää