Terveyden turvaa henkilöstölle

OP Terveysturva on yritysten tarpeisiin räätälöity sairauskuluvakuutus, joka takaa yrityksen henkilöstölle laadukkaan, nopean ja asiantuntevan hoidon.

OP Terveysturva -vakuutus on fiksu siirto – sekä työnantajalle että työntekijälle. Vakuutuksen avulla työntekijän työkyky saadaan palautettua nopeasti, jos hän sairastuu tai joutuu tapaturman uhriksi.

– Työpoissaoloista 80 % johtuu sairauksista. Pelkällä tapaturmavakuutuksella yritys ei saa vaikuttavuutta sairauspoissaolojen hallintaan. OP Terveysturva -vakuutuksella varmistetaan nopea hoitoketju myös sairaustapauksissa, myyntijohtaja Jukka Viljakainen OP Vakuutuksesta kertoo.

Vakuutukseen on mahdollista liittää Pohjola Sairaalan työterveyshuollon palvelut. Työterveyshuollon ja terveysturvavakuutuksen yhdistelmä onkin tehokkaaksi havaittu työkyvyn ylläpitäjä.

– Henkilöstö saa terveysturvavakuutuksesta kortin, jota näyttämällä OPn hoitolaitoskumppaneilla ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta sairaustapauksissa eikä käyttää omaa rahaa tutkimuksiin ja hoitoihin. Esimerkiksi magneettikuvauksiin ja leikkauksiin ei tarvitse jonottaa.

Valittavana on yrityksen tarpeen mukaisia työterveyshuollon ja vakuutuksen yhdistelmiä. Vakuutuspalvelun tuottaa OP Vakuutus ja työterveyshuollon ja sairaanhoidon Pohjola Sairaala.

OP Työkyvyn turva - ennakoitavaa hyvinvointia

OP Työkyvyn turva on kokonaisvaltainen palvelu joka yhdistää yrityksen työterveyshuollon ja henkilövakuutukset. Se on palvelukokonaisuus, jonka avulla työnantaja voi lisätä henkilöstön työhyvinvointia, tuottavuutta ja työkykyä. Kokonaisuus pitää sisällään työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kattavan työterveyshuollon sekä erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon yhdessä paikassa, Pohjola Sairaalassa.

Lue lisää: op-tyokyvynturva.fi >

Teksti: Mika Kaukinen ja Anna Hanström


Lue lisää